Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Ikäihmisen kodin muistitarrat!

Ikäihmisen arjen sujuvuutta ja kodin turvallisuutta voi parantaa kätevillä muistitarroilla. Muistitarroihin voi merkitä kaikki asukkaan tärkeät puhelinnumerot, jolloin läheisen tai muun hänelle tärkeän henkilön yhteystiedot ovat tarvittaessa heti näkyvillä. Lisäksi tarrapaketissa olevat varoitustarrat muistuttavat kotona asioista, jotka voivat aiheuttaa unohtuessaan vahinkoa. Varoitustarrat on varustettu kuvilla, jotka voivat olla muistisairaalle tekstiä ymmärrettävämpiä.

Muistitarrapaketti sisältää 13 kpl eri tarkoitukseen käytettävää tarraa.
HUOM: teksti tarttuu tarraan parhaiten tussilla.
Tarrapaketissa 12 kpl 6,8 cm *2,6 cm kokoista muistitarraa sekä 1 kpl postiluukkuun tai postilaatikkoon liimattava 14 cm * 1,4 cm tarra. Tekstit suomeksi. Pakkauksessa 13 tarraa/5,90 €.

5,90€ 4,76€
Tuotteen kuvaus
Ikäihmisen kodin muistitarrat! Ikäihmisen arjen sujuvuutta ja kodin turvallisuutta voi parantaa kätevillä muistitarroilla. Muistitarroihin voi merkitä kaikki asukkaan tärkeät puhelinnumerot, jolloin läheisen tai muun hänelle tärkeän henkilön yhteystiedot ovat tarvittaessa heti näkyvillä. Lisäksi tarrapaketissa olevat varoitustarrat muistuttavat kotona asioista, jotka voivat aiheuttaa unohtuessaan vahinkoa. Varoitustarrat on varustettu kuvilla, jotka voivat olla muistisairaalle tekstiä ymmärrettävämpiä. Muistitarrapaketti sisältää 13 kpl eri tarkoitukseen käytettävää tarraa. HUOM: teksti tarttuu tarraan parhaiten tussilla. Tarrapaketissa 12 kpl 6,8 cm *2,6 cm kokoista muistitarraa sekä 1 kpl postiluukkuun tai postilaatikkoon liimattava 14 cm * 1,4 cm tarra. Tekstit suomeksi. Pakkauksessa 13 tarraa/5,90 €.