Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kotimainen aikuisten yhden koon nenän ja suun peittävä kankainen kasvomaski. Kuminauhat korvien takaa.

14,00€ 11,29€
Tuotteen kuvaus

Kotimainen nenän ja suun peittävä ekologinen pestävä kankainen kasvomaski. 

Kankainen kasvomaski vähentää omasta suusta lähtevien pisaroiden määrää ja huomioi näin ympärillä olevat ihmiset. Jos esim. yskit itse, maski on kätevämpi tapa pitää pisarat kurissa kuin omaan hihaan yskiminen. Kankainen kasvomaski on kätevä käyttää esim. kaupassa asioitaessa. Lisäksi kasvomaskin pitäminen suojaa tahattomalta suun ja nenän koskettelulta.

Kasvomaski ei ole viranomaisen tarkoittama henkilösuojain, eikä se täytä henkilösuojaimille asetettuja virallisia vaatimuksia eikä maskia ole myöskään testattu viralliselta suojaimelta edellytettävällä tavalla.

Käyttöohje: Kasvomaski tulee asentaa kasvoille ottamalla kiinni siinä olevista kuminauhoista. Maskia ei tulisi ottaa puhumisen ajaksi pois tai laittaa välillä taskuun. 

MUISTA pitää maski puhtaana ja hygienisenä. Käytön jälkeen kasvomaski riisutaan suoraan pesukoneeseen tai pesupussiin ja pestään 60 asteessa. Kestää myös 90 asteen pesun. Maskin kangas on esipesty.

Kasvomaskin käyttö ei poista hyvää hygieniasta huolehtimisen tärkeyttä - eli muista pestä käsiä säännöllisesti ja huolellisesti!

Materiaali: kaksinkertainen, tiivis puuvillakangas, 100 % puuvilla, kuminauhassa myös elastaania.

Pesuohje: Pesu 60 astetta, kestää myös 90 asteen pesun, rumpukuivaus mahdollinen

Kasvomaskeja valmistetaan erissä, joten valikoiman värit ja kuosit saattavat vaihdella päivästä toiseen. Jos et löydä mieleistäsi väriä, kannattaa tiedustella sähköpostitse: info@tarramonsteri.fi

Jos olet kiinnostunut tilaamaan isomman erän kasvomaskeja ota yhteyttä: info@tarramonsteri.fi