Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Yleistä

Tuotteet ja niiden pakkaus- ja lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tarramonsteri verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, sekä Visa, MasterCard, VisaElectron, Diners Club, Eurocard sekä American Express -kortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu-ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Sinulla tulee olla käytössäsi oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset. Kun maksat ostoksesi verkkopankissa, siirryt sivustostamme hetkeksi omaan pankkiisi  ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet tilitiedoistasi. Tilaaminen ja maksaminen tapahtuvat turvallisesti SLL-suojatussa yhteydessä.  

Maksut Visa, MasterCard ja VisaElectron –korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, MasterCard ja VisaElectron –korteilla, Tarramonsteri toimii ainoastaan tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, VisaElectron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Lutankonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
puh. 0207 181830