Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Tarran esikatselu:

Laajempi lajitelma eri kokoisia ja mallisia liimattavia nimikointitarroja joilla nimikoi isommankin joukon työkaluja. Pienemmät tarrat soveltuvat hyvin pienempien työkalujen nimikointiin kuten vaikkapa pihtien ja mitta-laitteiden nimikointiin. Isommat soveltuvat puolestaan vaikkapa sähköisten työkoneiden nimikoiintiin. Tarrat soveluvat myös hyvin suojakypärien ja työasujen nimikointiin. Kaikki tarrat ovat laminoitu, jolloin ne kestävät hyvin ulkokäyttöä ja hankausta.

Pakkaus sisältää kolme arkkia nimikointitarroja, joissa 20 kpl suorakaiteenmuotoisia 22 X 13 mm kokoisia tarroja, 20 kpl pyöreitä halk. 18 mm tarroja, 40 kpl kapeita suorakaiteen muotoisia 40 X 6 mm tarroja sekä 28 kpl isompia suorakaiteenmuotoisia 50 X 10 mm kokosia tarroja. Paketissa tarroja yhteensä 108 kpl.

Tarroihin voit etunimen ja sukunimen lisäksi myös halutessasi lisätä esim. edustamasi yrityksen nimen. Kirjoita silloin kohtaan "etunimi" haluamasi henkilön kokon nimi ja kohtaan "sukunimi" muut tarraan painettavat tiedot.

1. Valitse tarran malli

2. Valitse tarran väri

3. Valitse tarran kuvio

4. Valitse tarran teksti

Tekstityyppi:

Tarran teksti:

Paketti:

Suunnitteluohje
Tuotteen kuvaus

Suunnittele oma tarrasi yläpuolella.
Tarran teksti ei muutu esikatselussa mutta kirjoita lomakkeeseen tarran teksti (etunimi ja sukunimi) niin asettelemme tekstit esikatselun osoittamiin paikkoihin. Voit valita tekstiksi muutakin kuin etunimen ja sukunimen, kirjoita tällöin etunimi-kohtaan teksti, jonka haluat siihen, ja sukunimi-kohtaan teksti, jonka haluat siihen kohtaan. 

Vaihtoehtoja teksti-yhdistelmiksi:

  • etunimi-kohta: etunimi ja sukunimi, sukunimi-kohta: puhelinnumero
  • etunimi-kohta: sukunimi, sukunimi-kohta: puhelinnumero
  • etunimi-kohta: sukunimi, sukunimi-kohta: s-postiosoite
  • etunimi-kohta: etunimi ja sukunimi, sukunimi-kohta: koululuokka tai harrastusryhmä
  • hoivakotipakkauksiin: etunimi-kohta: etunimi ja sukunimi, sukunimi-kohta: hoivakodin nimi ja huoneen numero

HUOM! suosittelemme max. 15 merkkiä/etunimi- tai sukunimi-kohta, jos merkkejä enemmän, fontin koko menee kovin pieneksi.

Valkoisten ja keltaisten tarrojen tekstit ja kuvio (paitsi jos monivärinen) painetaan mustalla.

Huomioithan että tarrojen väri saattaa painoteknillisistä syistä johtuen jossain määrin poiketa verkkokaupassa näkyvistä värisävyistä. Myös samanlaisia tarroja tilattaessa väreissä voi olla jonkin verran eroja toimituserien välillä.