Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen

Voit tehdä tilauksesi verkkokaupan ostoskorin kautta. Saat tilauksestasi automaattisesti tilausvahvistuksen. Mikäli et jostain syystä saa tilausvahvistusta, olethan meihin yhteydessä.

Toimitustavat

Tilauksesi pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti. Valmistamme kaikki tuotteet tuotantotiloissamme Helsingin Lauttasaaressa, aina asiakaskohtaisesti tilauksen saatuamme, mahdollisimman nopeasti ja toimitamme tuotteet Postin tai PostNordin välityksellä yleensä 1 viikon, mutta viimeistään 2 viikon kuluessa tilauksesta. Ruuhkaisimpina aikoina, kuten koulujen ja päiväkotien alkamisen yhteydessä heinä-syyskuussa toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Toimitusvaihtoehtoina Kirje-lähetys (3,50 €) - toimitus kotiosoitteeseen, Smartship-paketti pakettiautomaattiin (4,50 €) - lähetyksen seuranta seurantakoodilla, sekä PostNord-paketti pakettiautomaattiin (4,50 €) - lähetyksen seuranta seurantakoodilla. Yli 40 €:n tilaukset ilman toimituskuluja. Tilaus on myös mahdollista noutaa painostudioltamme (os. Veneentekijäntie 18, Lauttasaari, Helsinki). Tällöin toimituskulut 0 €. Ilmoitamme kun tilaus on valmistunut ja noudettavissa. Mikäli toimituksella on kiire (esim. päiväkoti tai koulu alkamassa pian) suosittelemme toimitustavaksi nopeampia toimituksia eli Smartship-pakettia tai PostNord-pakettia tai noutoa. Kirjeposti voi joissain tapauksissa viipyä matkalla jopa 1-2 viikkoa.

Sockstar-sukkaklipsien toimitus pakettilähetyksinä (ei kirjeenä). Tuotteita toimitetaan Suomeen (paitsi ei Ahvenanmaalle) ja Eurooppaan. HUOM! mikäli toimituksen kanssa on kiire, kannattaa valita toimitustavaksi Smartship- tai PostNord-paketti, kirjelähetysten saapumisessa saattaa esiintyä viiveitä Postin jakelusta johtuen.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %). Tarramonsteri pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

Toimituskulut

Pakkaus- ja lähetyskulut ovat kirjeitse nimikointitarroille sekä järjestelytarroille 3,50 €/tilaus, tai SmartShip - tai PostNord-pakettina 4,50 €/tilaus. Muille tuotteille toimitusvaihtoehtoina ovat SmartShip - tai Post Nord-paketti 4,50 €/tilaus. Tämä lisätään tuotteen hintaan kassalla. Mikäli tilauksessa on sekä nimikointitarroja että muita tuotteita ovat pakkaus- ja lähetyskulut 4,50 €/tilaus. Huomioitahan, että kirjetilauksiin ei ole mahdollista saada seurantakoodia, kun taas SmartShip- ja PostNord-paketteihin tulee oma seurantakoodi, jolla tilauksen kulkua on mahdollista seurata. Nouto Tarramonsterin painostudiolta Helsingin Lauttasaaresta 0 €.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikki tuotteet tehdään tarkalleen asiakkaan tilauksen mukaan, joten varmista huolella tilausta tehdessäsi että tarrojen elementit, eli koko, materiaali, muoto, väri, teksti ja kuvio ovat tilaamasi mukaiset. Viallisilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Kaikissa vaihto- ja palautus asioissa pyydämme olemaan ennen palautusta yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluun (info@tarramonsteri.fi). Valitettavasti emme ota palautuksena vastaan tuotteita, joissa virhe on tapahtunut asiakkaan puolella tilauksen yhteydessä, kuten kirjoitusvirhe tekstissä, väärä tarran väri tai muoto tms.

Huomioithan, että tarrojen värisävy saattaa jossain määrin poiketa verkkokaupassa näkyvästä sävystä. Korvaamme tarrat siinä tapauksessa jos kyseessä on selkeä virhe meidän puoleltamme esim. tarrat on tilattu lilan värisenä, mutta toimitamme erehdyksessä vihreät. Valitettavasti koska kyseessä ovat asiakkaalle räätälöidyt tuotteet, emme korvaa tarroja tapauksissa joissa tuote on virheetön ja tilauksen mukainen, mutta asiakas on tyytymätön esim. valitsemansa värin sävyyn (esim. lila sävy on asiakkaan mielestä liian tumma tai vaalea lila) .

Tilauksen peruuttaminen

Mikäli haluat peruuttaa tilauksen ja tuotteen valmistusta ei ole vielä aloitettu, voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos tuotteen valmistus on jo käynnissä, ei tilausta enää voi perua. Mahdollisissa virhetapauksissa menetellään palautus ja vaihto-oikeuden mukaisesti (kts edellä kohta ”Palautus- ja vaihto-oikeus”).


Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Joskus paketit voivat vaurioitua huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus postissa. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme uusien tuotteiden toimittamiseksi.

Ylivoimainen este

Tarramonsteri ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten lakosta, yleisen liikenteen häiriytymisestä tai muusta vastaavasta yrityksen toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia ja mahdolliset oikeuteen menevät riitaisuudet Tarramonsterin ja ostajan välillä ratkaistaan Tarramonsterin kotipaikan tuomioistuimessa.

Asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on vielä jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@tarramonsteri.fi tai oheisella Ota yhteyttä-lomakkeella.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.