Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

- KUMPIA MINUN KANNATTAISI TILATA, LIIMATTAVIA NIMIKOINTITARROJA VAI SILITETTÄVIÄ NIMILAPPUJA?

kuvituskuvat/1520 mini.jpg | 22kb | 168x93Liimattavat nimikointitarrat soveltuvat lähes minkä tahansa vaatteen, asusteen, kenkien, tavaran tai esineen nimikointiin. Vaatteissa nimikointitarrat pysyvät parhaiten kiinni kiiltäväpintaisissa ja ohuissa pesuohjemerkintälapuissa. Suoraan vaatteen kankaaseen kiinnitetettynä tarrat eivät yleensä pysy kiinni konepesussa. Kengissä nimikointitarrat pysyvät parhaiten kantapään kohdalle tai kengän varteen sisäpuolelle kiinnitettynä. Nimikointitarrat kiinnittyvät nopeasti ja kätevästi, kestävät hyvin kulutusta sekä ovat tiskikone- ja pesukonepesun kestäviä. 

Silitettäviä nimilappuja suositellaan kiinnitettävän sellaisiin vaatteisiin tai asusteisiin, joihin liimattavat nimilaput ovat hankalia kiinnittää. Tällaisiä ovat esim. sukat, villahanskat ja fleece-asusteet, joissa ei ole pesuohjemerkintä- tai muita lappuja joihin nimikointitarran voisi liimata. Tärkeää on kuitenkin varmistaa, että pinta johon silitettävä nimilappu halutaan kiinnittää kestää silittämistä kuumalla silitysraudalla.

- MITEN KIINNITÄN TARRAT?

Vaatteita nimikoitaessa, tarrat tulisi aina kiinnittää kiiltäväpintaisiin pesuohjelappuihin. Suoraan vaatteen kankaaseen tai esim. paidan niskassa olevaan paksumpaan tuotemerkkilappuun kiinnitettynä tarrat eivät todennäköisesti pysy kiinni vaatteessa.

Kengissä tarrat kannattaa kiinnittää kantapään alle kengän sisäpuolelle, ja suojata tarra pyöreitä (Mini Pilkku) tai pieniä suorakulmion mallisia (Mini Boxi) tarroja sisältävien pakkausten mukana tulevalla läpinäkyvällä suojatarralla. 

Tavaroita nimikoitaessa kannattaa tarrat kiinnittää tasaiselle sileälle pinnalle, ja mikäli tarra on kohdassa mihin kohdistuu hankausta tai kulutusta, kannattaa tarra suojata läpinäkyvällä suojatarralla.

     

- PYSTYNKÖ JAKAMAAN YHDEN PAKKAUKSEN KAHDELLE ERI NIMELLE (ESIM. PUOLIKSI KAHDELLE LAPSELLENI)?

Valitettavasti emme tuotannollisista syistä pysty valmistamaan tarroja kuin vain yhdellä nimellä tai kuviolla/tarrapaketti. Mikäli haluat lapsille nimikointitarrat omilla nimillä, kannattaa tilata kullekin heistä omat tarrapaketit. Perheen yhteisiä nimikointitarroja on mahdollista kuitenkin tilata esim. pelkällä perheen sukunimellä (kirjoita haluamasi sukunimi kohtaan "sukunimi" ja jätä "etunimi"-kohta tyhjäksi lyömällä tähän tyhjä välilyönti) tai sukunimellä ja puhelinnumerolla. esim. Rantala 040-123 4567. (merkitse tällöin Rantala kohtaan ”etunimi” ja puhelinnumero kohtaan ”sukunimi”).

Huomioithan että pyöreissä tarroissa Etunimi-kohtaan kirjoitettu teksti sijoitetaan tarran yläreunaan (esikatselukuvan kohtaan "Etunimi") ja Sukunimi-kohtaan kirjoitettu tekstin tarran alareunaan (esikatselukuvan kohtaan "Sukunimi") Mikäli siis haluat tarroihin pelkän sukunimen ja sen sijoitettavan pyöreän tarran yläreunaan, kirjoita haluamasi teksti kohtaan "Etunimi".

- SAANKO TARRAT IRROTETTUA KIERRÄTTÄESSÄNI VAATTET YM. ETEENPÄIN SEURAAVALLE LAPSELLE?

Liimattavat tarrat saa kyllä irrotettua ihan hyvin. Liima tosin on aika tiukassa (jotta tarrat kestävät kulutusta ja pysyvät kiinni pesussa), mutta tarran saa parhaiten irti kun irrottaa ensin yhdestä kulmasta/ympyrän reunasta ja sitten lähtee varovasti vetämään tarraa irti. 

Koska liima on erityisen kestävää, on mahdollista, että tarran mukana lähtee vähän tekstiä/kuviota mikäli tarra on kiinnitetty sellaisen päälle. Näin ollen tarraa liimatessa, kannattaa valita mahdollisimman huomaamaton paikka (esim. pesuohjemerkintä-lappu vaatteen sisäpuolella).

Silitettävien nimilappujen irrottaminen on hankalampaa, eivätkä ne kaikista materiaaleista irtoa siististi. Näin ollen, mikäli tarkoituksena on myöhemmin irrottaa nimikointi vaatteesta, suosittelemme liimattavan tarran valitsemista. 

- TARRAT KESTÄVÄT PESUKONEPESUA, MUTTA KESTÄVÄTKÖ NE MYÖS KUIVAUSRUMMUSSA?

Tarramonsteri-nimikointitarrat kestävät kyllä kuivausrummussa kuivaamisen normaaliolosuhteissa.  Jos kuivausaika on liian pitkä tai kuivauslämpötila liian korkea, tarrat saattavat kutistua/rypistyä (samalla tavoin kuin vaattetkin) ja sitten irrota.

- KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA ON TILAAMILLANI TARROILLA?

Valmistamme kaikki tuotteet aina asiakaskohtaisesti tilauksen saatuamme ja toimitamme tuotteet Postin välityksellä noin 2 viikon kuluessa tilauksesta. Ruuhkaisimpina aikoina, kuten koulujen ja päiväkotien alkamisen yhteydessä heinä-elokuussa toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. 

- MITÄ TEEN JOS TARRAMONSTERIN KUVIOVALIKOIMASSA EI OLE LEMPIKUVIOTAMME TAI TARRAA EI OLE SAATAVANA LEMPIVÄRISSÄMME?

Kerro meille toiveistasi Tarramonsterin asiakaspalveluun joko verkkokaupan ”Ota yhteyttä” –sivun lomakkeen kautta, tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@tarramonsteri.fi. Mielellämme kuulemme teiltä palautetta ja pyrimme ottamaan tämän huomioon tuotevalikoimaamme kehittäessämme. 

- MITÄ TEEN JOS TILAAMISSANI TARROISSA ON KIRJOITUSVIRHE, VÄÄRÄ KUVIO TAI NE OVAT VÄÄRÄN MUOTOISIA?

Koska kaikki tuotteet tehdään tarkalleen asiakkaan tilauksen mukaan, on tärkeää varmistaa huolella tilausta tehdessä että tarrojen elementit, eli koko, materiaali, muoto, väri, teksti ja kuvio ovat haluamasi mukaiset. Viallisilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Kaikissa vaihto- ja palautusasioissa pyydämme olemaan ennen palautusta yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluun (info@tarramonsteri.fi). Valitettavasti emme ota palautuksena vastaan tuotteita, joissa virhe on tapahtunut asiakkaan puolella tilauksen yhteydessä, kuten kirjoitusvirhe tekstissä, väärän tarran värin tai muodon valinta tms.

Huomioithan, että tarrojen värisävy saattaa jossain määrin poiketa verkkokaupassa näkyvästä sävystä ja eri painoerien välillä saattaa tarroissa olla  sävyeroja.