Asiakaspalautetta vuosien varrelta

Tarramonsterin nimikointitarrat ovat olleet markkinoilla jo vuodesta 2009 lähtien. Meille asiakas tyytyväisyys on tärkeää ja meille saa aina lähettää palautetta tuotteistamme! Alta voit lukea tilaajiemme kokemuksia Tarramonsterin tarroista.

Noora

"Laadukkaat ja kauniit nimitarrat! Tilaaminen oli helppoa ja tarrojen suunnittelu hauskaa!"

Sanni

"Lempparitarrat! Pysyy äärettömän hyvin, sopivan kokoisia ja värit ja visut ihania!"

Tiia

"Tarramonsteri pelastaa kyllä nimikoinnin. Miten nopea ja helppo nimikoida näillä lasten vaatteet. Tarrat pysyvät todella hyvin jopa pesukoneessa."

Lassi

"Useamman vuoden jo meillä ollut käytössä Tarramonsterin nimikointitarrat ja varmasti ovat myös jatkossa niin pitkään kuin tarvetta on!"

Emilia

"Ihanat nimitarrat, millä on tosi helppo merkitä lastenvaatteet päiväkotia ja harrastuksia varten. Edellisen koon vaatteita poika käytti 1,5 vuotta ja koko sen ajan on jokainen tarra pysynyt paikoillaan, eikä ole tarvinut uusia laittaa. Ihan huikea keksintö, mikä helpottaa lapsiperheitä".

Suvi

"Tarramonsterin tuotevalikoimasta löytyy ihana tarra valikoima, niin lastenhuoneen järjestelyä varten kuin vaatteiden nimikoimiseen ja lasten tsemppaamiseen. Nimikointitarrat kestää hyvin pesussa ja ne on helppo liimata vaatteeseen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!"

Jonna

"Aivan meidän lempituotteita! Todella nopea toimitus, ihanasti säilössä pahvitaskussa ja tuotteet ihan huippuja. Helppo liimata ja pysyvät paikoillaan! Kiitos!"

Marja

"Tarrat ovat olleet meillä kovassa käytössä, todella kätevä päiväkotivaatteiden nimikoimisen lisäksi myös esimerkiksi juomapullon nimeämiseen. Kiitos toimivista tuotteista!