Seniorit

Hoivakodit ja palvelutalot ovat paikkoja, joissa vaatteet ja muut henkilökohtaiset tavarat helposti katoavat tai vaihtuvat.

Perinteinen tapa nimikoida vaatteita on ollut merkata vaatteet tussilla tai ommella nimilappu kiinni vaatteeseen, mutta tussit helposti tahraavat ja ompelu on aikaa vievää.

Tarramonsteri-nimikointitarrat tarjoavat tähän avun! Liimattavien Tarramonsteri-nimikointitarrojen tai silitettävien Tarramonsteri-nimilappujen avulla on helppo nimikoida asukkaiden henkilökohtaiset vaatteet ja tavarat hoivakodeissa, palvelutaloissa sekä asumisyksiköissä.

- Liimattavien nimikointitarrojen avulla voit nimikoida vaatteita kiinnittämällä tarrat vaatteiden pesulappuihin tai logoetiketteihin. Nimikointitarrat kiinnittyvät helposti myös erilaisiin tavaroihin ja asusteisiin, kuten silmälaseihin, kenkiin, hammasharjoihin, hiusharjoihin, kirjoihin ym. henkilökohtaisiin tavaroihin.

Liimattavat nimikointitarrat ovat tiskikone- ja pesukonepesun kestäviä. Ne kestävät myös kuivatuksen kuivausrummussa.

- Silitettävät nimilaput kiinnitetään suoraan vaatteen kankaaseen silittämällä. Näillä nimilapuilla nimikoit kätevästi paidat, housut, sukat, hansikkaat, päähineet sekä myös esim. liinavaatteet.

Silitettävät nimilaput ovat myös konepesun kestäviä.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Valitse vain tarran koko, väri, teksti ja mahdollinen kuvio, sekä kerro meille painettava nimi, niin saat juuri haluamasi näköiset tarrat vaatteiden ja tavaroiden merkkaamista varten.

TILAA TARRAT TÄÄLTÄ

PS. Mikäli työskentelet hoivakodissa ja tarvitset sinne asukkaille isomman määrän tarroja,  pyydä meiltä tarjous. Pystymme myös lähetäämään erilliset laskut asukkaille tai heidän huoltajilleen/edunvalvojilleen.

Pyydä tästä tarjous!