Tarramonsterin tarina

Miten Tarramonsteri sai alkunsa? Lue tästä Tarramonsterin tarina

Tarramonsterin tarina

Tarramonsteri on kahden aikanaan päiväkoti-ikäisen lapsen, nyt jo teini-ikäisen, tytön ja pojan, vanhempien vuonna 2011 perustama Helsingin Lauttasaaressa toimiva suomalainen perheyritys.

Lastemme aloittaessa päiväkodissa huomasimme, että vaatteiden ja tavaroiden nimikointi onkin yllättävän iso, aikaa vievä – ja ainakin meidän mielestämme hieman tylsä urakka. Nimilappujen ompeluun meillä ei kummallakaan ollut aikaa ja tuntui kurjalta merkata sottaavalla tussitekstillä lastemme uudet vaatteet ja muut tarvikkeet. Ajattelimme myös, että on tärkeää saada nimikointi pois vaatteesta, kun mielellämme kierrätämme vaatteita ja asusteita eteenpäin, niiden jäätyä meillä pieniksi.

Mietimme että ei nimikointi voi olla niin tylsää puuhaa – siihen on löydyttävä jokin parempi ratkaisu.

Näin saimme idean Tarramonsterista. Tarramonsteri nimikointitarroilla voidaan helposti ja nopeasti nimikoida pienten ja vähän isompienkin vaatteet, kengät, lelut, harrastusvälineet, ruokailuvälineet – mahdollisuuksia on valtavasti. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme ainoastaan laadukkaita ja kulutusta kestäviä alan johtavien valmistajien tarramateriaaleja sekä värejä.

Kaikki tuotteemme valmistamme Helsingin Lauttasaaressa toimivalla painostudiollamme, räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Arvostamme kovasti käyttäjiltämme saamaa palautetta, eli mielellään kuulisimme kokemuksistanne Tarramonsteri- nimikointitarroista. Ja mikäli valikoimastamme ei löydy mieleistäsi tarraa (väriä, kokoa, kuviota tms.), niin kerro toiveistasi. Päivitämme säännöllisesti tuotevalikoimaamme – ehkäpä juuri sinun toivetarrasi voidaan toteuttaa jatkossa.

Meille Tarramonsterilla tärkeää ovat vastuullisuus sekä tuotteidemme käytännöllisyys ja laatu, unohtamatta tietysti iloisia värejä ja ilmettä. Innostumme aina uudestaan ja uudestaan kun tarramme löytävät tiensä päiväkodin aloittavan tai pienen koululaisen lempivaatteisiin. Uskomme että nimikointitarramme tarjoavat helpotusta ja pientä piristystä arkeen sekä mukavan suunnitteluhetken yhdessä lapsen kanssa – aivan kuten meillekin ovat tehneet.


Sofia & Kai


Ota yhteyttä