Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
  1. Etusivu
  2.  Suunnittele tarra

Tarran esikatselu:

Tähän pakkaukseen on yhdistetty suosituimmat Tarramonsteri-tuotteet eli pienet pyöreät Mini Pilkku-tarrat ja pienet suorakaiteenmuotoiset Mini Monsteri-tarrat (yhteensä 120 kpl) 27 €

HUOM! Värilliset kuviot kuten tähdet, kissa, koira. lumihiutale ym. tulevat aina sen värisenä kun näkyvät ruudulla.

Tarroissa teksti tulee valkoisella värillä (lukuunottamatta keltaisia ja valkoisia tarroja). Mikäli kuitenkin haluat tekstin tummalla värillä, mainitse siitä tilauksen lisätiedot-kohdassa. Tietyissä väreissä (kuten auringonkeltainen, beige, minttu ja taivaansininen) tumma teksti voi erottua taustasta paremmin.

1. Valitse tarran malli

2. Valitse tarran väri

3. Valitse tarran kuvio

4. Valitse tarran teksti

Tekstityyppi:

Tarran teksti:

 

Tuotteen kuvaus
Suunnitteluohje
Tähän pakkaukseen on yhdistetty suosituimmat Tarramonsteri-tuotteet eli pienet pyöreät Mini Pilkku-tarrat ja pienet suorakaiteenmuotoiset Mini Monsteri-tarrat (yhteensä 120 kpl) 27 € HUOM! Värilliset kuviot kuten tähdet, kissa, koira. lumihiutale ym. tulevat aina sen värisenä kun näkyvät ruudulla. Tarroissa teksti tulee valkoisella värillä (lukuunottamatta keltaisia ja valkoisia tarroja). Mikäli kuitenkin haluat tekstin tummalla värillä, mainitse siitä tilauksen lisätiedot-kohdassa. Tietyissä väreissä (kuten auringonkeltainen, beige, minttu ja taivaansininen) tumma teksti voi erottua taustasta paremmin.