Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?
  1. Etusivu
  2.  Suunnittele tarra

Tarran esikatselu:

Pyöreiden tarrojen ystäville pakkaus joka sisältää sekä isompia Pilkku Monsteri-tarroja että pienempiä Mini Pilkku-tarroja. (yhteensä 105 kpl) / 27 €

HUOM! Värilliset kuviot kuten tähdet, kissa, koira. lumihiutale ym. tulevat aina sen värisenä kun näkyvät ruudulla.

Tarroissa teksti tulee valkoisella värillä (lukuunottamatta keltaisia ja valkoisia tarroja). Mikäli kuitenkin haluat tekstin tummalla värillä, mainitse siitä tilauksen lisätiedot-kohdassa. Tietyissä väreissä (kuten auringonkeltainen, beige, minttu ja taivaansininen) tumma teksti voi erottua taustasta paremmin.

1. Valitse tarran malli

2. Valitse tarran väri

3. Valitse tarran kuvio

4. Valitse tarran teksti

Tekstityyppi:

Tarran teksti:

 

Tuotteen kuvaus
Suunnitteluohje
Pyöreiden tarrojen ystäville pakkaus joka sisältää sekä isompia Pilkku Monsteri-tarroja että pienempiä Mini Pilkku-tarroja. (yhteensä 105 kpl) / 27 € HUOM! Värilliset kuviot kuten tähdet, kissa, koira. lumihiutale ym. tulevat aina sen värisenä kun näkyvät ruudulla. Tarroissa teksti tulee valkoisella värillä (lukuunottamatta keltaisia ja valkoisia tarroja). Mikäli kuitenkin haluat tekstin tummalla värillä, mainitse siitä tilauksen lisätiedot-kohdassa. Tietyissä väreissä (kuten auringonkeltainen, beige, minttu ja taivaansininen) tumma teksti voi erottua taustasta paremmin.