Yritys

Mikä on Tarramonsteri?

Tarramonsteri on kahden päiväkoti-ikäisen lapsen, tytön ja pojan, vanhempien vuonna 2011 perustama suomalainen perheyritys.

Lastemme aloittaessa päiväkodissa huomasimme että vaatteiden ja muiden tarvikkeiden nimikointi onkin yllättävän iso, aikaa vievä – ja ainakin meidän mielestämme aika tylsä urakka. Nimilappujen ompeluun meillä ei kummallakaan ollut aikaa ja tuntui kurjalta merkata rumalla tussitekstillä lastemme uudet vaatteet ja muut tarvikkeet.

Mietimme että ei nimikointi voi olla niin tylsää puuhaa – siihen on löydyttävä jokin parempi ratkaisu.

Näin saimme idean Tarramonsterista. Tarramonsteri nimikointitarroilla voidaan helposti ja nopeasti nimikoida pienten ja vähän isompienkin vaatteet, kengät, lelut, harrastusvälineet, ruokailuvälineet – mahdollisuuksia on valtavasti. Tuotteidemme valmistuksessa käytämme ainoastaan laadukkaita ja kulutusta kestäviä alan johtavien valmistajien tarramateriaaleja sekä värejä.

Arvostamme kovasti käyttäjiltämme saamaa palautetta, eli mielellään kuulisimme kokemuksistanne Tarramonsteri- nimikointitarroista. Ja mikäli valikoimastamme ei löydy mieleistäsi tarraa (väriä, kokoa, kuviota tms.), niin kerro toiveistasi. Päivitämme säännöllisesti tuotevalikoimaamme – ehkäpä juuri sinun toivetarrasi voidaan toteuttaa jatkossa.

Meille Tarramonsterilla tärkeää ovat käytännöllisyys ja laatu, unohtamatta tietysti iloisia värejä ja ilmettä. Uskomme että nimikointitarramme tarjoavat teille helpotusta ja pientä piristystä arkeen – aivan kuten meillekin ovat tehneet.