Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Seniorit

Hoivakodit ja palvelutalot ovat paikkoja, joissa vaatteet ja muut henkilökohtaiset tavarat helposti katoavat tai vaihtuvat. 

Perinteinen tapa nimikoida vaatteita on ollut merkata vaatteet tussilla tai ommella nimilappu kiinni vaatteeseen, mutta tussit helposti tahraavat ja ompelu on aikaa vievää.

seniorit 1.jpg | 221kb | 500x333 

Tarramonsteri-nimikointitarrat tarjoavat tähän avun! Liimattavien Tarramonsteri-nimikointitarrojen tai silitettävien Tarramonsteri-nimilappujen avulla on helppo pitää tärkeät vaatteet ja tavarat tallessa.

- Liimattavien nimikointitarrojen avulla voit nimikoida vaatteita kiinnittämällä tarrat vaatteiden pesulappuihin tai logoetiketteihin. Nimikointitarrat kiinnittyvät helposti myös erilaisiin tavaroihin ja asusteisiin, kuten silmälaseihin, kenkiin, hammasharjoihin, hiusharjoihin, kirjoihin ym. henkilökohtaisiin tavaroihin.

Liimattavat nimikointitarrat ovat tiskikone- ja pesukonepesun kestäviä. Ne kestävät myös kuivatuksen kuivausrummussa.

- Silitettävät nimilaput kiinnitetään suoraan vaatteen kankaaseen silittämällä. Näillä nimilapuilla nimikoit kätevästi paidat, housut, sukat, hansikkaat, päähineet sekä myös esim. liinavaatteet.

Silitettävät nimilaput ovat myös konepesun kestäviä.

seniorit2.jpg | 143kb | 500x334 

Miten tilaaminen tapahtuu?

Valitse vain tarran koko, väri, teksti ja kuvio, sekä kerro meille painettava nimi, niin saat juuri haluamasi näköiset tarrat vaatteiden ja tavaroiden merkkaamista varten.

Suunnittele ja tilaa tarrat täällä!

 

Voit tilata tarrat myös omalla kuviollasi tai logolla. Pyydä tästä tarjous!